MaTraX.NET

MaTraX.NET (http://www.matrax.net/forum/index.php)
-   Archiwum (http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   E365 [E365]wieści o JAVIE!Juz nie na 100%, ale może?! (http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=6223)

tomaszek 10-11-04 21:11

[E365]wieści o JAVIE!Juz nie na 100%, ale może?!
 
:) :) na forum mobile-files pytałem czy bedzie JAVA do naszej motoroli i jeden z ludzi napisał ze bedzie soft 2.1.19 E i odblokuje JAVE!!!!Potem kontaktowałem się z nie przez maila i mówił że jego koledzy sie tym zajmują i będzie po Nowym Roku?! Prowadzi on stronkę o E365, może to prawda?!

RAMZES 10-11-04 21:32

poczekamy zobaczymy... co do odpowiedzi jesli JAVA sie pojawi w naszym fonie to co jeszcze mozna bedzie zmienic ( polifonie dzwonkow, obsluga mp3) jesli sprzet pozwoli na to oczywiscie

tomaszek 10-11-04 21:43

nieuwierzycie pisałem maila do kolesia ze strony P-A-H-A-H tej od 2.1.15 i mowił ze ten sofcik 2.1.19 bedzie po nowym roku!!!!!!jak mi jeszcze odpisze to wam powien co i jak!!!!!!!!ale JAZDA!!!!!!!!!!!!!!!

RAMZES 10-11-04 22:05

to troche lipa 1,5 miecha trzeba czekac..... ahh :(

tomaszek 10-11-04 22:24

nie przesadzaj , i tak jest zajebis*** troche trudno go zrozumiec bo on ruski tehst kopiuje do translatora i mi go przesyła. jak ktos zna ruski dobrze to piszcie bo poprosze zeby pisał po rusku :blink:

ale najwazniejsze ze pisal ze na 1000% bedzie juz w styczniu pracuje nad tym z kolegami!!!!!

RAMZES 10-11-04 22:40

to ma gosc glowe, tylko zastanawia mnie czemu w polsce nie ma zdolnych programistow??

LukasH1988 10-11-04 22:48

no cóż pożyjemy zobaczymy... mniejmy nadzieje że to chłopaką sie uda i bedzie java .. tylko nadal mnie jedno zastanawia.... z jakiego telefonika uruchomimy ta jave chodzi mi o giery na naszych E365.. ciemny zdeka jestem wiec sie pytam;-)

tomaszek 10-11-04 23:06

Cytat:

Originally posted by RAMZES@10/11/04-23:40
to ma gosc glowe, tylko zastanawia mnie czemu w polsce nie ma zdolnych programistow??
[snapback]64690[/snapback]

tez sie zastanawiałem czemu w Polsce nie mamy takich gosci??????!!!!!!

======================

Lukas mi sie wydaje ze nie bedzie mozna zamowic np. gry z wapstera, ale sa strony na ktorych gry i aplikacje sa do sciagniecia i działaja w kazdym fonie z JAVKĄ

LukasH1988 10-11-04 23:11

no wiadomo ze z wapstera lub z innych sie niesciągnie ale z tymi stronami no slyszalem cos o takich.. wiec w sumie sie zobaczy jak bedzie JAVA to sie wykombinuje cos qrde tylko szkoda ze trzeba tyle czekac ..no ale cóż chyba warto jeżeli oczywiscie to prawda :-)

tomaszek 10-11-04 23:14

mi sie wydaje ze on nie kłamie juz udostepnił chyba jako pierwszy 2.1.15 fakt ze 2.1.15 jst tylko lekko przefobiony ale zapewniał mnie ze w okolicach nowego roku na jego stronce pojawi sie 2.1.19 E. zapytam jakie jeszcze beda zmiany

LukasH1988 10-11-04 23:18

no w sumie fakt... wiesz tak sie zastanawiałem na kupnem SEt610 ale .... mówie poczekam może jakis nowy sofcik cos bo sie bawic w to zacząłem teraz ale widze że coraz lepszy soft do E365 wiec zostane przyniej ....:-)

tomaszek 10-11-04 23:22

hahah no wszystko dzieki ruskim zoomik juz jest, niedlugo zrobia z e365>e398 :) :) .

LukasH1988 10-11-04 23:27

ehehehe to raczej niemożłiwe....(chociaż kto wie ruskie to nigdy niewiadomo) eheh ale ogólnie niech tworzą przynajmniej na naszą korzysc .... :D oby tylko im sie nieodwidzialo .. heh

tomaszek 10-11-04 23:33

nio oni sa chyba lepsi niz te ciołki z motoroli!!!!!!! :)

=========================
tu sa te maile sprobujcie przetłumaszyc ten drugi czyby pisał ze pamiec bedzie miała 4 MB???: to nie jset dobrze grmatycznie bo w translatorze tlumacztł to co napisał po rusku :

LukasH1988 10-11-04 23:38

nie no w sumie niby prawda zobaczymy ale 4mb pamieci...hmm no sie okaże nic niechcem mowic tak jak już powiedziałem .. " pożyjemy zobaczymy " ale ruskie skubane lepsi od motoroli masz racje tomas lepsi...

tomaszek 10-11-04 23:43

oj lepsi lepsi. Moze pokasuja jakies animacje itp, bo jak jest Java to jednak troche wiecej miejsca potrzeba ale pal licho z tymi obrazkami i tak ich nie uzywam ani dzwonkow b o wole sobie sam wgrac kabelkiem :)

[email protected] 10-11-04 23:44

tomaszek pdoaj mi stronke tego kolesia

tomaszek 10-11-04 23:47

na tej stronce nie ma nic takiego tylko 2.1.14 i 2.1.15 ja z nim kontaktowalem sie mailem
www.P-A-X-A-H.narod.ru

LukasH1988 10-11-04 23:47

no te animacje niepotrzebne heh ale patzrz napisał ze 2.1.19E no to ciekawe czy beda edycje 2.1.16 .. 17...18 ..itp.. a no i mam pytanie taki poza tematem .. niewiecie czemu niemoge wkleic zdjecia w swoj profil .. ? wykskakuje bład.jakis

tomaszek 10-11-04 23:51

moze beda 16 17 18 tego nie wiem ???

================
nie działa Ci ja jak jestem w palelu klikam na avantar i laduje jakies foto z kompa pomniejsza mi i działa, a moze mozna tylko jpeg???

LukasH1988 10-11-04 23:55

no faktycznie tylko JPEG wiec teraz dziala no i szkoda ze nieumiem rosyjskiego :D bym sie tam dogadal z ruskimi zeby dla nas (polaków) zrobili szybciej :D hehe

tomaszek 10-11-04 23:57

nio ja sie ucze ale na forach i stronach to nic nie kumam

LukasH1988 10-11-04 23:59

no widzisz i w tym problem niby sie uczysz a niekumasz to jest najgorsze... ale od czego mamy translatory a mam pytanko do ciebie tomaszek czy tobie przy tym nowym sofcie trzyma bateria krócej ? bo mi wlasnie krocej

[email protected] 10-11-04 23:59

toamszek sluchaj bo musze se wrzucic 2.1.15 ale ze zmienionymi ikonkami i polskim menu oczywioscie powienno byc zero problemu z rozpoznawaniem numerow w IDEA jezeli wgram flex z 2.1.14???

tomaszek 11-11-04 00:08

no tak 0 problemu z rozpoznawaniem ale flex z 2.1.14 jest wschodniojezyczny i nie działa tam polski lang pack . niestety musisz wybrac albo poprawne rozpoznawanie num lub polski no chyba ze wgrasz flexa z 2.1.15 tego ruskieog z poprawnym odzytywaniem num i wtedy LP z 2.1.14 ale tego podmienionego na polski on jest bez polskiego wapu i itapa

Cytat:

Originally posted by LukasH1988@11/11/04-00:59
no widzisz i w tym problem niby sie uczysz a niekumasz to jest najgorsze... ale od czego mamy translatory a mam pytanko do ciebie tomaszek czy tobie przy tym nowym sofcie trzyma bateria krócej ? bo mi wlasnie krocej
[snapback]64721[/snapback]

ja ciagle cos wgrywam kablem i wtedy sie szybko razładowuje bateria ale nie wiem chba nie sprawdze . m

[email protected] 11-11-04 00:09

i tak tearz nie mam polskiego wapu i itapa tylko nei weim jak na tej stronce odnalezc 2.1.15 do sciagniecia. On ejst ze zmienionymi ikonkami?? moze wyslesz mi?

tomaszek 11-11-04 00:18

tak jest ze zmienionymi ikonami dzwonkami terminarzem i ma o 0.70 Mb miejsca wolnego wiecej. w podtemacie flash/flax umiesciłem pliki do sciagnieia temat nazywa sie "NOWY SOFT 2.1.15!!!!" jak nie znajdziesz to napisz

Lukas a ile Ci trzyma bateria?????(teraz a przed 2.1.15?)

LukasH1988 11-11-04 00:24

tzn tak jak mialem wogule nieruszanie w telefonie czyli.....0.1.48se hes to trzymala kolo 4 dni a teraz z 2.1,14 kolo 3 albo i 2 dni :/ ale co tam to niejest problem sie kupi najwyzej baterie ponad 1200Ma jak dostane oczywiscie hhe i bedzie trzymala ponad tydzien mam nadzieje :D

tomaszek 11-11-04 00:27

tez chba ja niedługo kupie na allegro jest za 40 zł
mi tez długo nie trzyma 3 dni najwiecej

LukasH1988 11-11-04 00:31

niewiem czym spowodowane jest takie zuzycie baterii ale cóz cos za cos .. zoom i inne funkcje za mniejsza wytrzymalosc baterii to jak dojdzie java to juz wogule heh chyba ze cos bedzie jakas dodatkowa osczednosc baterii albo cos :-)


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17.

Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
Best since 2000 © by MaTraX.NET