Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria Exxx > Gry i Aplikacje

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 07-12-05, 19:24   #1
jenor
MotoManiak
 
jenor's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.10.04
Model: Nokia 5800/SE W595s
Posty: 623
[e1]iTAP w javie ;]

jakby admini uwaznie czytali to byw rzeczytali, że po zmienieniu na TAP to po wyłączeniu aplikacji i tak się włącza iTAp ;] nam chodziło to, czy ktoś zna jakiś sposób aby trwale włączyć TAP ;]
__________________
www.BlackMobile.pl ®
Masz problem z pozbyciem się simlock'a lub dograniem PL języka do swojego telefonu w warunkach domowych? Jesteś ze śląska? Zapraszam na PW. Dla forumowiczów ceny specjalne :)
jenor is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 07-12-05, 19:33   #2
gracious
Bywalec
 
gracious's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.09.05
Posty: 163
Send a message via AIM to gracious
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

Nie rozumiem zamkniecia mojego tematu!!!!!! Napisalem jasno zeby Tap BYŁ DOMYSLNY a to co mi odpowiedziano to wszyscy wiedza (jakby to bylo takie proste to nie zakladalbym tematu) tylko to nic nie daje bo i tak za kazdym razem trzeba to zmieniac tryb wpisywania na iTap!!!! Chce zeby po jednorazowej zmianie podstawowego trybu wpisywania tekstu na Tap po ponownym uruchomieniu aplikacji jako podstawowy tryb byl dalej Tap (a nie jak to jest teraz iTap) prosciej wytlumaczyc sie chyba nie da.


Pytam tez czy jest mozliwosc usuniecia iTapa???

(przynajmniej jenor i daniel018 wiedza o co chodzi)
__________________

Ostatnio edytowane przez gracious : 07-12-05 o 19:48.
gracious is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-12-05, 19:46   #3
pawel_d
Szalony MotoManiak
 
pawel_d's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.10.05
Model: HTC Diamond,A925,D500....
Posty: 1,150
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

Ja też zrozumiałem o co chodzi i zdziwiłem się dlaczego temat został zamknięty. Może to od langa zależy czy iTap jest domyślny?
pawel_d is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-12-05, 20:01   #4
Mrider
VIP
 
Mrider's Avatar
 
Zarejestrowany: 05.08.04
Model: MS2
Posty: 4,758
Send a message via AIM to Mrider
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

Temat zostal zamkniety przez offtop jaki w nim powstal. KAZDY nowy temat bedzie zamykany z tego powodu! Moze wtedy bedzie szansa na zachowanie i utrzymanie porzadku w tym dziale.
Aby nie bylo niedomowien to nie ja zamknalem tamten temat.
__________________
Pozdrawiam!
Mrider is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-12-05, 23:09   #5
DarknesS
Szalony MotoManiak
 
DarknesS's Avatar
 
Zarejestrowany: 24.07.05
Model: Asus P320
Posty: 1,330
Send a message via AIM to DarknesS
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

Cytat:
Temat zostal zamkniety przez offtop jaki w nim powstal. KAZDY nowy temat bedzie zamykany z tego powodu!
No tak ale problem nadal pozostal nie rozwiazany Macie jakies pomysly?
__________________
<- Click and let's start the /\/\oto/\/\odding.
DarknesS is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-12-05, 00:21   #6
jenor
MotoManiak
 
jenor's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.10.04
Model: Nokia 5800/SE W595s
Posty: 623
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

zaraz skońćzy mi się wgrywać 6FR - sprawdzę czy może tu działa JAVA poprawnie z perpektywy wpisywania tekstu
__________________
www.BlackMobile.pl ®
Masz problem z pozbyciem się simlock'a lub dograniem PL języka do swojego telefonu w warunkach domowych? Jesteś ze śląska? Zapraszam na PW. Dla forumowiczów ceny specjalne :)
jenor is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-04-06, 17:06   #7
Hudye398
MotoManiak
 
Hudye398's Avatar
 
Zarejestrowany: 27.10.05
Model: Ciągle szukam...
Posty: 691
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

Ja odkopuje temat i pytam ponowanie: czy jest możliwość usunięcia iTap lub ustawienia Tap, jako domyślny ? Bo wkurza mnie, gdy przy każdym wpisanym słowie na jadugadu, bądz operze muszę przestawiać z iTapu na Tap.
Hudye398 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-10-06, 17:27   #8
DarknesS
Szalony MotoManiak
 
DarknesS's Avatar
 
Zarejestrowany: 24.07.05
Model: Asus P320
Posty: 1,330
Send a message via AIM to DarknesS
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

To nie wina aplikacji tylko samego systemu słownika w javie. Telefon restartuje ustawienia każdorazowo. Na dzień dzisiejszy trzeba się do tego przyzwyczaić gdyż nie ma rozwiązania problemu. "Błąd" ten występuje w większości Motoroilii.
__________________
<- Click and let's start the /\/\oto/\/\odding.
DarknesS is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 29-10-06, 11:24   #9
pkp18
Moto Pisacz
 
pkp18's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.12.05
Model: [email protected] ROKR Itunes PL :)
Posty: 73
Send a message via AIM to pkp18
Odp: [e1]iTAP w javie ;]

ta sprawa była już poruszana na forum.Wgraj langa z softu endriu, bo tam jest usunięty itap lub poszukaj tutoriala (na momo był kiedyś)jak usunąć iTAP
pkp18 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
[e 398] T9 zamiast iTap :> Demboll Archiwum 31 02-03-06 00:32
ITAP Anonymous Archiwum 8 29-01-04 15:29



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET