Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria Exxx > Archiwum

Archiwum Archiwalne wątki, gdzie rozmowa się zakończyła. Jednak warto tutaj zaglądać

 
 
Narzędzia wątku
Old 17-12-04, 17:57   #1
aditola
Junior
 
Zarejestrowany: 04.12.04
Posty: 3
[E398] Karta pamieci

Mam problem z moja karta pamieci jak podpinam koma do pc to wykrywa jako dysk wymienny probuje cos tam skopiować ale wyskakuje błąd CRC czy cos takiego i w telefonie nie moge korzystac z karty - pisze z eniesformatowana. Po ponownym włączeniy tela karta jest ok ale trace zawartość. Teraz korzystsam z mobilephone tools ale nie zawsze mi wykrywa motke !! o co chodzi z tym bledem przedtem wszystko było OK ??
aditola is offline  
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 17-12-04, 18:52   #2
MunioS
Bywalec
 
MunioS's Avatar
 
Zarejestrowany: 25.10.04
Model: Nokia 6600
Posty: 126
Send a message via AIM to MunioS
Nie powinno się ściągac pliki z karty i wkładać pliki na karte jako dysk wymienny ponieważ robią się błędy!! Wszystko powinno sie wgrywać przez MPT!!
Bo inaczej są takie błędy. Z tego co pamiętam był post na ten temat ale niestety sam go nie znalazłem!
__________________
Zapraszam wszystkich na nowe forum
http://www.symbian-forum.prv.pl/

Był - E398
Jest - 6600
MunioS is offline  
Old 17-12-04, 21:36   #3
bogasman
Moto Pisacz
 
bogasman's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.11.04
Posty: 77
Cytat:
Originally posted by MunioS@17/12/04-20:52
Nie powinno się ściągac pliki z karty i wkładać pliki na karte jako dysk wymienny ponieważ robią się błędy!! Wszystko powinno sie wgrywać przez MPT!!
Bo inaczej są takie błędy. Z tego co pamiętam był post na ten temat ale niestety sam go nie znalazłem!
[snapback]76596[/snapback]
To nie ma znaczenia w jaki sposób. Jedynie tyle, że przy kopiowaniu jako dysk wymienny nie powinno się przerywać transmisji.
Sformatuj kartę TransFlash i będzie po problemie. Opcja formatowania jest w telefonie.
bogasman is offline  
Old 17-12-04, 22:34   #4
Thomas
Moto Pisacz
 
Thomas's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.09.03
Model: E398
Posty: 71
Dokładnie, nie przerywać transmisji podczas kopiowania, u mnie sie to skonczył tym ze karta pełna (wskazywało ze zajete 59 mb) a jak wchodziłem do katalogu to pusto , format karty z pozycji telefonu i oki
__________________
ewolucja :)
moto d520->"srebrne" mitsubishi->N6210->moto t720i->N6610i->moto E398-> poszukiwania trwają :)
Thomas is offline  
Old 25-12-04, 17:43   #5
lewy_
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 10.12.04
Posty: 38
Send a message via AIM to lewy_
Cytat:
Originally posted by Thomas@17/12/04-23:34
Dokładnie, nie przerywać transmisji podczas kopiowania, u mnie sie to skonczył tym ze karta pełna (wskazywało ze zajete 59 mb) a jak wchodziłem do katalogu to pusto , format karty z pozycji telefonu i oki
[snapback]76708[/snapback]
mam podobny problem. też wgrywałem jako dysk wymienny i mam zajęte 16 mb. opcja formatowania karty zniknęła mi z telefonu i nic nie pomaga nawet reset tel.
PROSZE O POMOC !!
lewy_ is offline  
Old 25-12-04, 21:47   #6
biffer
Junior
 
biffer's Avatar
 
Zarejestrowany: 22.11.04
Posty: 28
Raz wyskoczyl mi jakis blad podczas kopiowania na karte jakiegos pliku i pozniej nic sie nie dalo z niej odczytac. Niezbedny byl format. Teraz nie robie nic wiecej na kompie podczas przegrywania plikow i wstrzymuje oddech czy nic sie nie stanie.
biffer is offline  
Old 26-12-04, 19:15   #7
Fokhuz
Junior
 
Fokhuz's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.12.04
Posty: 21
Cytat:
Originally posted by biffer@25/12/04-22:47
Raz wyskoczyl mi jakis blad podczas kopiowania na karte jakiegos pliku i pozniej nic sie nie dalo z niej odczytac. Niezbedny byl format. Teraz nie robie nic wiecej na kompie podczas przegrywania plikow i wstrzymuje oddech czy nic sie nie stanie.
[snapback]79498[/snapback]
Mam identyczny problem sterowniki mam ok choc mpt nie bardzo zaskakuje, uzywam total commandera. Niestety czasem wyskakuja bledy, nie mam pojecia co jest ixh powodem kiedy kopiuje pliki nie ruszam zadnych innych aplikacji, mimo to pojawia sie blad ktory doprowadza mnie do furii 'za malo miejsca na karcie' choc jest to bzdura, pomaga tylko format i dane nie daja sie odczytac. Nie moge w zaden sposob zapelnic sobie karty przez ten blad.
Pomozcie nam prosze, co moze byc przyczyna tych bledow?
Fokhuz is offline  
 


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
[E398] Karta pamięci GodFather Gry i Aplikacje 11 09-01-06 21:16
[E398] Problem z karta pamieci Jedlak Gry i Aplikacje 9 10-05-05 17:00
E398 [E398] Problem z karta pamieci :-( dmlakers Archiwum 14 26-04-05 09:43
E398 E398 Problem z karta pamieci !! kubulekkk Archiwum 2 06-02-05 12:06



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET